top of page

Geslaagde kersthappening

Naar jaarlijkse gewoonte vond op tweede kerstdag de kersthappening plaats in BICC 't Poorthuis. De Koninklijke Harmonie van Peer en de Kunstacademie Noord-Limburg (KANL) sloegen ook deze keer de handen in elkaar om jonge muzikantjes hun eerste podiumervaring te geven. Heel wat jongens en meisjes speelden dan ook hun allereerste concert in een heus orkest.


Voor de pauze wisselden het mini-jeugdorkest en de solisten van het KANL elkaar af. Het talrijk opgekomen publiek kreeg een mooie mix van kerstliederen en het kerstverhaal van de twee enthousiaste presentatrices. Tijdens de pauze was er - traditiegetrouw - koffie met taart of wafels.

Na de pauze speelde het jeugdorkest een afwisselend programma met ook nu weer kerstmuziek, maar ook een streepje Santana en zelfs een stuk met zang. Voor het laatste werk namen het mini-jeugdorkest en het jeugorkest samen plaats op het podium, dat bijna te klein was voor al dat jonge geweld. Onder de deskundige leiding van dirigent Nina Boonen klonk een aanstekelijke versie van Rudolph the Red-Nosed Reindeer!


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page