top of page

Familievoorstelling: Music4Kids Alleendje op 25/02

Stap binnen in het avontuur van "Alleendje", een hedendaagse kindervoorstelling gepresenteerd door het professionele theatergezelschap Tweelicht & Zoon. In dit ontroerende verhaal neemt Ireentje, geboren in een bakske vol schone eendjes maar zelf ervaren als de lelijke eend, je mee op een reis van zelfontdekking te midden van een wereld vol eenzaamheid. Haar enige bron van vreugde is Miguel, de ruftige reiger, die af en toe een glimlach op haar gezicht tovert. Zal Ireentje ooit geaccepteerd worden zoals ze werkelijk is?


Dit hartverwarmende spektakel, geschikt voor de volledige familie, onderzoekt het thema van zien en (niet) willen gezien worden. Het onthult de ware schoonheid die schuilt in het omarmen van je eigen individualiteit te midden van de uitdagingen des levens. "Alleendje" is een krachtig verhaal over samenhorigheid, het verlangen naar acceptatie en de unieke schoonheid van de 'donkere eendjes'. Een inspirerende oproep om op te komen voor je eigen rechten, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.


De beleving van "Alleendje" wordt nog specialer door de muzikale samenwerking met de Koninklijke Harmonie van Peer. Dit orkest voegt een extra dimensie toe aan het verhaal, waardoor de emoties nog intenser worden beleefd. Na de voorstelling krijg je bovendien de kans om kennis te maken met de verschillende instrumenten. Ontdek en probeer zelf instrumenten uit tijdens het afsluitend toonmoment. Mis dit onvergetelijke evenement niet, waar harmonie en theater hand in hand gaan!
Opmerkingen


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page