top of page

Droevig nieuws


We vernemen dat oud-bestuurslid Poldine Geebelen op 29/12/2020 op 80-jarige leeftijd overleden is. Zij is meer dan 30 jaar erg actief geweest in ons bestuur en heeft zich op op haar manier toch veel ingezet voor onze KHP.


Als afgevaardigde van de grote groep majoretten (48 in de topjaren) is ze begin jaren tachtig tot het bestuur toegetreden. Destijds waakte ze als een goede "kloekhen" over haar jonge meisjes op elke repetitie (destijds gestart in de oude Sint-Trudozaal voor het huidige parochiecentrum), carvaval- en andere optredens. In het bestuur was zij verantwoordelijk voor een enorm grote tombola die ze overal bijeen bedelde en waar iedereen halsreikend naar uitkeek tijdens het jaarlijkse ceciliafeest. Tijdens de eerste eetdagen zorgde Poldine samen met haar man Henri volledig gratis voor heerlijke, tomaten(kalkoen)soep met balletjes.


Later stond ze in voor het poetsen van onze nieuwe harmoniezaal en dat dit grondig gebeurde, weten sommigen onder jullie nog wel. Daar kan zelfs Ivan Meylemans nog van getuigen. Ook heeft ze verschillende jaren als "oppas" zich ten dienste gesteld van de jonge slagwerkers, die kwamen oefenen in de harmoniezaal en die ze, als ze goed geoefend hadden in haar ogen, rijkelijk voorzag van chocolade, koeken enz. Dank je wel Poldine.Tags:

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page