top of page

Concertreis Schladming - update 5


The day after. Gisteravond was de laatste nacht in Schladming. Eerst heeft de groep nog een stevig feestje gebouwd in de recreatieve ruimte in het hotel. Daarna werd het feestje verdergezet in de disco en karaokebar. De muzikanten verbroederden opnieuw met de Nederlandse collega's met een heus rondje stoelendans. Omdat het de laatste avond was, mochten de min-16-jarigen ook een paar uurtjes langer opblijven dan gewoonlijk.

Zondagvoormiddag stond er niets gepland. De muzikanten moesten er enkel voor zorgen dat vóór 11 uur uitcheckten. Een mooie gelegenheid om wat langer te slapen en de "mesthoop" die sommige kamers waren op te ruimen.

Rond het middaguur was het tijd voor de proclamatie. De jury beloonde ons harde werk van het afgelopen jaar met 83,3% en een 1ste prijs, een mooie en realistische score.

Na het middageten hadden de muzikanten de keuze tussen zwemmen of wandelen in de bergen met Carla en Cecile als ervaren gidsen. Zij waren al eens op verkenning geweest.

Rond 18u00 heeft buschauffeur Johnny de bus met de neus richting België gezet en we zijn nu onderweg naar huis. Rond 20u30 stoppen we nog voor een avondmaaltijd.

Morgenvroeg komen we terug aan in Peer! Dit was meteen ook de laatste reisupdate. Bedankt aan alle lezers en volgers!

De reis is bijna zonder incidenten gebeurd. Voor de eindstreep heeft J.S. zich nog geblesseerd tijdens het zwemmen. Na een nachtelijke taxirit richting ziekenhuis bleek de schade nogal mee te vallen en hij kon de groep terug vrij snel vervoegen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page