top of page

KHP wint VLOH 2019!


KHP wint VLOH 2019!

Groot feest in Peer want het harmonieorkest van de koninklijke harmonie heeft de vierde editie van het VLAMO Open Harmoniekampioenschap, kortweg het VLOH, gewonnen. KHP behaalde onder leiding van dirigent Kevin Houben de eerste plaats met een score van 93,50%. Het orkest neemt een uniek kunststuk mee naar huis én een ticket voor het Europees Harmoniekampioenschap 2020 in Lille in Frankrijk.

Het orkest speelde het verplichte werk ‘The Garden of Earthly Delights' van Klaas Coulembier en koos als keuzewerk het werk 'Where Angels Fly' van de eigen maestro Kevin Houben.

Het was trouwens Limburg boven in Heist-op-den-Berg. De gehele top 3 kwam uit Limburg: Concertband Maasmechelen behaalde de tweede plaats met 92,67% en KH Sint-Martinus Opgrimbie stond op plaats drie met 91,83%.

Lees hier het lange artikel in Het Belang Van Limburg:

KHP wint VLOH 2019, HBVL
KHP Harmonieorkest in Heist-op-den Berg 17 maart 2019

Klik hier voor het korte artikel in Het Belang Van Limburg.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page