top of page

Brons op Vlaams Kampioenschap

Op het Vlamo Open Harmoniekampioenschap (VLOH) kreeg het 90-koppige Harmonieorkest van Peer een score van 91%, goed voor een prachtige bronzen plak. Het orkest onder leiding van Kevin Houben behaalde daarmee een derde opeenvolgende podiumplaats, met daarbij de overwinning in 2013. Limburg boven op de wedstrijd, want de K.H. Sint Cecilia uit Rotem kaapte de welverdiende overwinning weg. Andere toporkesten kwamen uit Beveren-Leie, Harelbeke en Zele.

De jury (Tijmen Botma, Matty Cilissen, Steven Verhaert) had lof voor de muzikale en enthousiaste uitvoeringen van de KHP. Opnieuw een fantastische ervaring voor het jeugdige orkest, na de overwinning vorige zomer op Certamen in Valencia.

VLOH 2017

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page