top of page

Gouden jubileum Tjeu Soors

Wie 'Harmonie van Peer' zegt, denkt 'Tjeu Soors'

Tjeu Soors is dit jaar niet minder dan 50 jaar (zeer actief) lid van de Kon. Harmonie van Peer. Een uitzonderlijke prestatie die niet onopgemerkt voorbij ging tijdens het afgelopen Kerstconcert. Een gouden ere-strik en een aantal cadeautjes, voor hem en zijn vrouw Claire, vielen hem welverdiend te beurt.

Tjeu ontving onlangs ook nog eens de Cultuurprijs 2016 van de Stad Peer voor zijn jarenlange bijdrage aan het verenigingsleven, als bezieler van de (blaas)muziek. Wij prijzen ons als vereniging buitengewoon gelukkig met een stuwende kracht als Tjeu. Dat er zo nog vele muzikale jaren mogen volgen!

Tjeu Soors 50 jaar lid van de harmonie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page