Volg ons via

© 2016 Koninklijke Harmonie van Peer vzw - harmoniepeer@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Concertreis Shanghai dag 6

February 9, 2008

 

De Koninklijke Harmonie van Peer trok van 2 tot en met 10 februari 2008 naar het verre oosten! Het Harmonieorkest mocht op uitnodiging van de Chinese Overheid 7 dagen doorheen de metropool Shanghai trekken.

 

 

 

Dag 6: 8 februari 2008


Deze voormiddag bezochten een heleboel muzikanten een typische Chinese tempel: wierook overal en een aantal schitterende Boeddha-beelden en vrome Chinezen. Hierna stond een bezoek aan People’s Square op het programma: het commerciële centrum in hartje Shanghai.

 

Om half vijf werd dan koers gezet naar het Oriental Art Centre voor een korte maar doeltreffende repetitie en ons tweede nieuwjaarsconcert. Ditmaal waren er maar liefst 1700 belangstellenden, waaronder twee koppels uit Genk en Dilsen. Het muzikale niveau was zeer hoog. De bezoekers enthousiast! 

Na een (laat) avondmaal, keerden de muzikanten dan ook heel erg tevreden terug naar het hotel waar de laatste avond/nacht in Shanghai kon worden ingezet…

 

Hieronder kan u alvast enkele sfeerbeelden van beide nieuwjaarsconcerten zien. 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Concertreis Schladming- update 1

July 10, 2019

1/7
Please reload

Recente berichten

March 17, 2019

Please reload

Archief